Uv Sterilizatör, Uv Sterilizasyon Makinesi Cihazı, Steril Makinesi, Uvc Sterilizasyon Kutusu

28-04-2022 15:21
 Uv Sterilizatör, Uv Sterilizasyon Makinesi Cihazı, Steril Makinesi, Uvc Sterilizasyon Kutusu
Sterilizasyon makinesi nedir?
Sterilizasyon makinesi, mikrop kırıcı olarak kullanılan cihazlardır. Hastane, berber, kuaför, ofis veya evlerde kullanılabilir. Sitemizde 2 farklı Sterilizatör vardır. Bunlardan biri uv sterilizasyon cihazı diğeri ise kuru hava sterilizatörü. Biz bu yazıda uvc sterilizasyon hakkında bilgi paylaşacağız.



Uv sterilizasyon cihazı nedir?
Uv Sterilizasyon Cihazı: genel olarak berber, kuaför, ofis, ev , otel, pet kuaför, veteriner  vb. yerlerde kullanılabilir. Uv lamba ile sterilizasyon yapar. Makas, tarak, anahtarlık, kişisel eşyalar, evraklar, berber/kuaför malzemeleri, pet kuaför malzemeleri vb bir çok eşyanızı sterilize edebilirsiniz. Temel mantık ultraviyole ışık gördüğü yeri mikroptan arındırır. Steril etmek istediğinin ürünün her yüzeyini uv lamba ışığını görecek şekilde çevirip aynı işlemi yapmalısınız.
Kullanımı basit ve kısa sürede steril işlemi yapabilir.



Sterilizasyon cihazı almadan önce nelere dikkat edilmelidir?
Yukarıda bilgilere ek olarak uv sterilizatör için dikkat edilmesi gereken en önemli şey ürünün uv lamba dır. Ürün açıklamalarında içinde kullanılan uv lamba araştırmadan alınmamalıdır. Yoksa aldığınız ürün için boş yere para ödemiş olabilirsiniz. Her uv lamba steril işlemi yapmaz. Sadece UVC lamba steril işlemi yapabilir. Sattığımız ürünlerde Alman malı Osram ya da Philips uvc ampul kullanılmaktadır ve bu ampul 254nm değerindedir.
Not: Farklı farklı isimlerde sterilize makinesi isimleri vardır. Fakat bu ürünler yukarıda ürünler ile aynıdır (steril makinesiuvc sterilizasyon cihazıuv sterilizasyonberber sterilize makinesisterilizasyon kutususterilizatörsterilizasyon cihazı)

Sitemizdeki Sterilizatör fiyatları kapıda ödeme masrafları dahildir.

Steril Makinesi fiyatlarını görmek için tıklayınız.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.